Reviews

Reviews

"Ik kende Ingrid niet maar wat zit deze vrouw in mijn hart. En ook bij mijn hele familie. Zij heeft de uitvaart van mijn man zo fantastisch geregeld. De pijn die ik had kon zij natuurlijk niet wegnemen. Maar de rust en liefde heeft mij zo enorm geholpen. Ik heb zelfs mijn speech op kunnen dragen zoals ik het graag wilde. Wat een geweldige lieve persoonlijkheid."


Anneke.

"Ingrid, nogmaals super bedankt! Ik had met niemand anders dan jij dit willen doen."


Y.H.

"Ingrid, jij doet echt je naam eer aan. 

Afscheid vanuit het HART.

Verzorgd, mooi, in alle rust, met oog voor de mens & zo liefdevol."  


Debby

"Lieve Ingrid het was vandaag een hele mooie dag,bedankt voor alle goede zorgen.

Dikke knuffel."  


Sylvia en Jeannette

"Lieve Ingrid, vorige week spraken we elkaar voor het eerst en wat een topvrouw ben je, je aandacht, je zorg en het ontzorgen van ons in deze roerige afgelopen week hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kijken terug op een mooi afscheid.

Met hartelijke groet."


Joss & Patricia

"Lieve Ingrid, graag wil ik je bedanken voor de waardevolle steun die je hebt geboden na het overlijden van mijn moeder. Jij hebt mijn eerste week zonder mijn moeder dragelijk gemaakt. Soms met niet meer dan een bevestigende blik of een geruststellende hand op mijn rug. Kleine gebaren die een groot verschil maken. Door jouw professionaliteit en betrokkenheid kijken wij allemaal met een warm gevoel terug op de rouwweek en de uitvaart.

Dank je wel. Liefs,"


Mirjam

"Wij zijn heel fijn bijgestaan en begeleid door Ingrid. Ingrid is een warm persoon, enorm betrokken en denkt mee met alle wensen. Ze loopt alles goed na en heeft het afscheid tot in de puntjes verzorgd. Zoals zij zelf zegt: ‘vanuit het hart een ‘eigen’ afscheid’,

en dat is echt zo."


Leandra.